17
TAM
18.00
Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

ÅIF - Saipa  1 - 2 JA

Ingman Areena

Vierasjoukkue vei voiton jatkoajalla, mutta kotijoukkue taisteli loppuun asti

En muista omalta uraltani kovinkaan montaa ottelua, joissa varsinaisella peliajalla olisi tehty vain kaksi maalia, nyt sekin on tullut koettua. ÅIF ja Saipa pelasivat sunnuntaina todella tiukan pelin, joka ratkesi vieraiden eduksi vasta jatkoajalla. Tappiosta huolimatta sipoolaiset taistelivat pisteistä alusta loppuun asti todella urheasti.

Varsinaisen peliajan maalit syntyivät ottelun toisessa erässä. Ensin iski kotijoukkueen Kaisa Kantokorpi Katri Ojalan mainiosta syötöstä, mutta vain hetki tuosta osumasta vieraiden Juuli Hakkarainen toi joukkueensa tasoihin. Ottelu ratkesi ajassa 64.21, kun Saipan Miisa Turunen pääsi sujauttamaan pallon maaliin.

-Tänään oli meiltä todella hyvä ja ehjä 60-minuuttinen. Kaikki kolme kenttää puolusti todella hyvin, ja maalivahti Jenna Järvinen otti hienoja torjuntoja, joukkueemme kapteeni Emma Hartwall kehui ottelun jälkeen.

Tulevissa harjoituksissa täytyy vielä viilata pieniä yksityiskohtia, mutta tästäkin huolimatta joukkueen otteista voi olla todella ylpeä.

-Pallollisessa pelissä jäi vielä vähän parannettavaa, mutta silti tämä oli mielestäni yksi kauden parhaimmista peleistä. Olen todella ylpeä meidän joukkueesta ja siitä, millä asenteella tänään taisteltiin loppuun asti, Hartwall sanoi.

Seuraavan kerran ÅIF hyppää laatikkoon 28.1, kun joukkue matkaa Steelersin vieraaksi.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot

1 - 2 JA

Saipa
0 - 01 - 10 - 00 - 1
35'MaaliKantokorpi Kaisa
35'MaalisyöttöOjala Katri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista